El CE Sabadell participa en l’acte commemoratiu del centenari del Ripollet CF

L’acte s’ha celebrat amb un gran partit entre els veterans al Municipal de Ripollet

5/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell ha estat present en l’acte commemoratiu del centenari del Ripollet Club de Futbol d’aquest passat diumenge 4 de juliol. En la celebració dels 100 anys d’història, s’ha disputat un partit entre els veterans del club arlequinat i  una selecció de pares del futbol base, exjugadors i entrenadors ripolletencs. També hi va ser present la vicepresidenta del club, Ana Navés. Abans del partit, el CE Sabadell va fer entrega d’una placa en commemoració del centenari i el Ripollet CF van lliurar dos llibres sobre la gran història del club. Pel que fa al terreny de joc, el resultat va decantar-se a favor dels veterans arlequinats per un ampli 2 a 9, amb tres gols de Carrillo, dos de Miguel Ángel, dos de Piti, un de Doval i un d’Arrabal. El club vol felicitar al Ripollet CF pels seus 100 anys d’història. Que en siguin molts més!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.