Iago Indias és nou jugador del CE Sabadell

El defensa gallec de 25 anys arriba procedent del CD Castellón, on ha jugat a LaLiga Smartbank

8/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell incorpora a Iago Indias com a quart fitxatge per a la nova temporada 2021-2022. Indias és un defensa central de 25 anys que arriba procedent del CD Castellón, amb el que ha jugat un total de 23 partits entre LaLiga Smartbank i Copa del Rei. El nou jugador arlequinat, nascut a Vigo l’any 1996, va formar-se a les categories inferiors del RCD Espanyol des que va arribar l’any 2014. Amb els pericos, compta amb més d’un centenar de partits oficials a la categoria de bronze amb el filial blanc-i-blau. També va debutar amb el primer equip en un partit amistós. I el bon rendiment va desencadenar en el seu fitxatge pel CD Castellón la temporada passada a LaLiga Smartbank. El CE Sabadell s’assegura un central amb bona sortida de pilota, contundència i personalitat per la defensa arlequinada. Benvido, Iago!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.