Iago Indias és nou jugador del CE Sabadell

El defensa gallec de 25 anys arriba procedent del CD Castellón, on ha jugat a LaLiga Smartbank

8/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell incorpora a Iago Indias com a quart fitxatge per a la nova temporada 2021-2022. Indias és un defensa central de 25 anys que arriba procedent del CD Castellón, amb el que ha jugat un total de 23 partits entre LaLiga Smartbank i Copa del Rei. El nou jugador arlequinat, nascut a Vigo l’any 1996, va formar-se a les categories inferiors del RCD Espanyol des que va arribar l’any 2014. Amb els pericos, compta amb més d’un centenar de partits oficials a la categoria de bronze amb el filial blanc-i-blau. També va debutar amb el primer equip en un partit amistós. I el bon rendiment va desencadenar en el seu fitxatge pel CD Castellón la temporada passada a LaLiga Smartbank. El CE Sabadell s’assegura un central amb bona sortida de pilota, contundència i personalitat per la defensa arlequinada. Benvido, Iago!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *