Neix la nova Penya Arlequinada CES Inclusiu

L’estadi de la Nova Creu Alta va acollir ahir la presentació oficial de la nova Penya, formada pels integrants del projecte inclusiu del club

9/07/2021 La família arlequinada no para de créixer. L’estadi de la Nova Creu Alta va acollir ahir la presentació oficial de la nova Penya Alrequinada CES Inclusiu, formada pels integrants del projecte inclusiu del club. Aquest projecte presenta un doble objectiu:  per una banda garantir la inclusió de totes les persones sense discriminació per condició, i alhora educar així a nens i nenes de les escoles de futbol base, que tenen l’oportunitat de crear noves relacions, participant activament, i interrelacionant-se amb les persones que tenen capacitats diferents, fet que els ajuda a entendre i conèixer de primera mà històries de superació, integració i solidaritat a través del futbol. En la presentació s’ha oficialitzat la nova penya arlequinada, que se situarà al gol nord, i prèviament s’ha presentat davant les famílies la pròxima temporada del CES Inclusiu. L’acte l’han conduït els entrenadors i responsables de la secció, José Sag i Sergio Pellicer. També l’han acompanyat el director general de Futbol Base, Alberto Pobre, i la vicepresidenta del club, Ana Navés. Un pas més que ens fa sentir molt orgullosos!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

532 comentarios en «Neix la nova Penya Arlequinada CES Inclusiu»

 1. Unquestionably imagine that which you said.
  Your favourite justification seemed to be on the web the
  easiest factor to be aware of. I say to you, I definitely
  get irked even as folks think about concerns that
  they just don’t know about. You controlled to hit
  the nail upon the highest and also defined out the whole thing
  without having side effect , folks can take a signal. Will likely
  be back to get more. Thanks

  my site: May Annual calendar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *