Joseba Muguruza, presentat com a nou jugador del CE Sabadell 21-22

L’acte s’ha celebrat al Municipal de Ca n’Oriac, seu de la UD Sabadell Nord i del campus dels Germans García Junyent

12/07/2021 Joseba Muguruza ha estat presentat oficialment com a nou jugador del Centre d’Esports Sabadell per a la temporada 2021-2022. L’acte s’ha celebrat al Municipal de Ca n’Oriac, seu de la UE Sabadell Nord i del campus Germans García Junyent. El director general del club, Bruno Batlle, el director esportiu, José Manzanera, i el director del campus, Genís Garcia, han acompanyat al nou jugador arlequinat. També l’han acompanyat els jugadors i jugadores del campus d’estiu dels arlequinats germans Garcia Junyent. La presentació ha començat amb la tradicional roda de premsa on el futbolista ha destacat l’ambició amb què arriba al club per afrontar la nova temporada: “Tinc moltes ganes de treballar amb Antonio Hidalgo i competir al màxim. Arribo amb moltes ganes i il·lusió de retornar la confiança que el Sabadell ha dipositat en mi”. “El CE Sabadell és un club històric i té un projecte molt ambiciós. Vull començar a treballar per arribar a principi de temporada de la millor forma possible”.  Després, Joseba Muguruza, ha regalat dues samarretes signades i s’ha fotografiat amb els jugadors/es del campus.   Moltes gràcies a la UE Sabadell Nord i al Campus Garcia Junyent per acollir-nos!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

424 comentarios en «Joseba Muguruza, presentat com a nou jugador del CE Sabadell 21-22»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *