Samu Araujo, nou jugador arlequinat

El futbolista gallec arriba procedent de la Cultural Leonesa on ha jugat les dues últimes campanyes

16/07/2021 Samu Araujo (Vigo, 1995) és nou jugador del Centre d’Esports Sabadell. El futbolista de perfil esquerrà es converteix en el cinquè fitxatge arlequinat per a la temporada 21-22. Araujo és un jugador consolidat que ha agafat molta experiència a la categoria vestint la samarreta de la Cultural les dues darreres temporades després de passar pels filials de l’Atlético de Madrid, el Barça, i el Celta de Vigo, club on es va formar. Abans de jugar a les files de la Cultural va tenir una experiència a l’estranger amb el Arka Gdynia de la Primera Divisió de Polònia.  La principal posició del nou jugador del Centre d’Esports és el carril esquerre però també pot adaptar-se a l’eix de la defensa. Araujo destaca per ser un jugador vertical, potent i amb bon joc aeri.  Benvingut, Samu!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

393 comentarios en «Samu Araujo, nou jugador arlequinat»

 1. Good day I am so grateful I found your webpage, I really found you by mistake,
  while I was browsing on Google for something else,
  Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for
  a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read much more, Please do keep
  up the excellent b.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *