Dilluns comença la pretemporada del CE Sabadell 21-22 a la Nova Creu Alta

Antonio Hidalgo comptarà amb les noves incorporacions i 9 jugadors de la base arlequinada

18/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell 21-22 farà aquest dilluns el primer entrenament de pretemporada a les ordres d’Antonio Hidalgo a la Nova Creu Alta. Abans de trepitjar la gespa, els jugadors se sotmetran a proves d’antígens. Els darrers fitxatges Iago Indias, Ramon Folch i Samu Araujo passaran la revisió mèdica i s’incorporaran dimarts als entrenaments.  La llista inicial de jugadors per a la pretemporada és la següent:  Porters: Emilio Bernad i Froi Leal.  Defenses: Óscar Rubio, Aleix Coch, Teo Quintero, Joseba Muguruza, Iago Índias, Samu Araujo, Iker Hernández (filial), Marc Vargas (Juvenil ‘A’) i Gabri Gausachs (Juvenil ‘A’).  Migcampistes: Xavi Boniquet, Sergi Altimira, Ramon Folch, Pere Belmonte (filial) i Albert Morral (Juvenil ‘A’).  Davanters: Néstor Querol, Aarón Rey, David Astals, Jaume Ramoneda (filial), Adri González (Juvenil ‘A’), Iván Bustamante (Juvenil ‘A’) i Arnau Marcos (Juvenil ‘A’). 

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

19.171 comentarios en «Dilluns comença la pretemporada del CE Sabadell 21-22 a la Nova Creu Alta»