El CE Sabadell ja coneix el calendari de la Primera RFEF

El CE Sabadell d’Antonio Hidalgo començarà la competició oficial fora de casa davant el Sevilla Atlético

20/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell ja coneix el calendari de la nova temporada 2021-2022 a la Primera RFEF. El conjunt arlequinat iniciarà la competició davant el Sevilla Atlético, ho farà a l’estadi Jesús Navas el cap de setmana del 28 i 29 d’agost. Mentre que la darrera jornada de Lliga la disputarem davant l’Algeciras CF a l’estadi de la Nova Creu Alta. El calendari s’ha pogut saber en el sorteig celebrat avui, dimarts 20 de juliol, a la seu de la Real Federación Española de Futbol. Pots conèixer tots els enfrontaments de Lliga del CE Sabadell 21-22 consultant el següent enllaç: Calendari Primera RFEF 2021-2022 OFICIAL | Estos son los calendarios COMPLETOS de la #PrimeraRFEF para la Temporada 2021/2022.Grupo 1 | https://t.co/ejekhnWfCmGrupo 2 | https://t.co/aiRM2Fu75d¡¡Guarda este tweet y no te pierdas un solo partido de tu equipo favorito!! #SorteoPrimeraRFEF pic.twitter.com/VEuq8iIMX5 — RFEF (@rfef) July 20, 2021

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

92 comentarios en «El CE Sabadell ja coneix el calendari de la Primera RFEF»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.