El CE Sabadell ja coneix el calendari de la Primera RFEF

El CE Sabadell d’Antonio Hidalgo començarà la competició oficial fora de casa davant el Sevilla Atlético

20/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell ja coneix el calendari de la nova temporada 2021-2022 a la Primera RFEF. El conjunt arlequinat iniciarà la competició davant el Sevilla Atlético, ho farà a l’estadi Jesús Navas el cap de setmana del 28 i 29 d’agost. Mentre que la darrera jornada de Lliga la disputarem davant l’Algeciras CF a l’estadi de la Nova Creu Alta. El calendari s’ha pogut saber en el sorteig celebrat avui, dimarts 20 de juliol, a la seu de la Real Federación Española de Futbol. Pots conèixer tots els enfrontaments de Lliga del CE Sabadell 21-22 consultant el següent enllaç: Calendari Primera RFEF 2021-2022 OFICIAL | Estos son los calendarios COMPLETOS de la #PrimeraRFEF para la Temporada 2021/2022.Grupo 1 | https://t.co/ejekhnWfCmGrupo 2 | https://t.co/aiRM2Fu75d¡¡Guarda este tweet y no te pierdas un solo partido de tu equipo favorito!! #SorteoPrimeraRFEF pic.twitter.com/VEuq8iIMX5 — RFEF (@rfef) July 20, 2021

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.