Kike Royo, porter de garanties per la porteria arlequinada

Royo arriba al Sabadell després de disputar 3 play-off amb el Badajoz

20/07/2021 Kike Royo (Logronyo, 1991) és nou porter del Centre d’Esports Sabadell. Royo és un porter contrastat i amb experiència a la categoria amb més de 270 partits a les esquenes. Les últimes 3 temporades ha jugat a les files del CD Badajoz amb qui ha disputat 3 play-offs. Dels 90 partits sota els pals de la porteria extremenya, en 43 va acabar amb porteria a zero. A més, aquesta temporada passada va estar 7 partits consecutius imbatut. El nou porter arlequinat també ha defensat la porteria del Guijuelo (2aB) i amb més anterioritat, del Mallorca i el filial de la Real Sociedad. Amb l’arribada de Royo es completa la porteria arlequinada 21-22 junt amb Emilio Bernad i Froilán Leal. Benvingut, Kike! #JuntsTornarem | #5000Arlequinats pic.twitter.com/6ucZstxWds — CE Sabadell (@CESabadell) July 20, 2021

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

89 comentarios en «Kike Royo, porter de garanties per la porteria arlequinada»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.