Kike Royo, porter de garanties per la porteria arlequinada

Royo arriba al Sabadell després de disputar 3 play-off amb el Badajoz

20/07/2021 Kike Royo (Logronyo, 1991) és nou porter del Centre d’Esports Sabadell. Royo és un porter contrastat i amb experiència a la categoria amb més de 270 partits a les esquenes. Les últimes 3 temporades ha jugat a les files del CD Badajoz amb qui ha disputat 3 play-offs. Dels 90 partits sota els pals de la porteria extremenya, en 43 va acabar amb porteria a zero. A més, aquesta temporada passada va estar 7 partits consecutius imbatut. El nou porter arlequinat també ha defensat la porteria del Guijuelo (2aB) i amb més anterioritat, del Mallorca i el filial de la Real Sociedad. Amb l’arribada de Royo es completa la porteria arlequinada 21-22 junt amb Emilio Bernad i Froilán Leal. Benvingut, Kike! #JuntsTornarem | #5000Arlequinats pic.twitter.com/6ucZstxWds — CE Sabadell (@CESabadell) July 20, 2021

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

3.097 comentarios en «Kike Royo, porter de garanties per la porteria arlequinada»