Ramón Folch, presentat oficialment com a nou jugador del CE Sabadell

La presentació s’ha celebrat a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856, acompanyats dels jugadors/es del campus d’estiu

23/07/2021 El Cercle Sabadellès, en el marc del campus Andrés Iniesta, ha estat l’escenari de la presentació oficial de Ramon Folch com a nou jugador del Centre d’Esports Sabadell. A l’acte, l’han acompanyat el director esportiu, José Manzanera, el president del Cercle, Joan Carles Riba, i els jugadors/es i entrenadors del campus Andrés Iniesta Methodology. Després de la tradicional roda de premsa amb els mitjans de comunicació, Folch ha sortejat merchandising oficial del CE Sabadell i s’ha fotografiat amb els més petits del campus. El migcampista català, de 31 anys, va arribar el passat 17 de juliol procedent de l’Elche CF de Primera Divisió. Folch es converteix oficialment en nou jugador arlequinat. Un jugador contrastat, amb una gran intel·ligència tàctica i lideratge sobre la gespa de la Nova Creu Alta. Moltes gràcies al Cercle Sabadellès per acollir-nos! DECLARACIONS Ramon Folch: «Tenia molt clar que volia venir al CE Sabadell per aportar el meu futbol»

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

407 comentarios en «Ramón Folch, presentat oficialment com a nou jugador del CE Sabadell»

  1. [url=https://auto-evacuator-52.ru/]Эвакуатор Нижний Новгород[/url]

    Эвакуатор в течение Нательном Новгороде, Нижегородской области круглосуточно и еще по-божески числом цене через 30 руб. кинематограф За 14 мин. автор прибудем для вам!
    Эвакуатор Нижний Новгород

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *