Jacobo Gonzalez es converteix en nou jugador del CE Sabadell

L’atacant madrileny de 24 anys arriba procedent del CD Tenerife de LaLiga Smartbank

25/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell i el CD Tenerife han arribat a un acord per a la incorporació del jugador Jacobo González, que es converteix en el vuitè fitxatge dels arlequinats en aquesta nova temporada 2020-2021. Es tracta d’un jove atacant madrileny, de 24 anys, amb gran desequilibri i gol, format a les categories inferiors del Real Madrid. El jugador compta amb experiència a la categoria de bronze del futbol espanyol amb equips com l’Alcorcón B, Rayo Majadahonda, Villanovense o el filial del Celta de Vigo, amb el que va arribar a debutar a Primera Divisió. Fins que la passada temporada 2020-2021 va arribar al futbol professional amb el CD Tenerife, però una lesió, per una fractura metatarsiana, va frenar el seu concurs des de desembre fins a maig amb el qual va sumar un total de 14 partits en Segona Divisió. El conjunt arlequinat s’assegura a un jugador dinàmic i vertical que es posarà a les ordres d’Antonio Hidalgo des d’aquesta mateixa setmana. Benvingut, Jacobo!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

94 comentarios en «Jacobo Gonzalez es converteix en nou jugador del CE Sabadell»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.