Jacobo Gonzalez es converteix en nou jugador del CE Sabadell

L’atacant madrileny de 24 anys arriba procedent del CD Tenerife de LaLiga Smartbank

25/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell i el CD Tenerife han arribat a un acord per a la incorporació del jugador Jacobo González, que es converteix en el vuitè fitxatge dels arlequinats en aquesta nova temporada 2020-2021. Es tracta d’un jove atacant madrileny, de 24 anys, amb gran desequilibri i gol, format a les categories inferiors del Real Madrid. El jugador compta amb experiència a la categoria de bronze del futbol espanyol amb equips com l’Alcorcón B, Rayo Majadahonda, Villanovense o el filial del Celta de Vigo, amb el que va arribar a debutar a Primera Divisió. Fins que la passada temporada 2020-2021 va arribar al futbol professional amb el CD Tenerife, però una lesió, per una fractura metatarsiana, va frenar el seu concurs des de desembre fins a maig amb el qual va sumar un total de 14 partits en Segona Divisió. El conjunt arlequinat s’assegura a un jugador dinàmic i vertical que es posarà a les ordres d’Antonio Hidalgo des d’aquesta mateixa setmana. Benvingut, Jacobo!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.