Alfred Planas es converteix en la novena incorporació del CE Sabadell

L’extrem català de 25 anys arriba procedent del Marbella FC de la Segona Divisió B

26/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell incorpora a Alfred Planas com a nou jugador per a la temporada 2021-2022 a la Primer RFEF. L’extrem català, de 25 anys, arriba procedent del Marbella FC, on ha militat l’última temporada a Segona Divisió B. Planas va formar-se a les categories inferiors del RCD Espanyol fins a l’etapa juvenil, on va firmar amb el CF Damm. Més endavant, va fitxar pel filial del Màlaga i Sant Andreu, fins que la temporada 18-19 va fer el salt al futbol professional amb el Reus Deportiu. Posteriorment, va signar amb l’Alcorcón, però fins a dues ocasions va marxar cedit. Primer a l’Elche de Segona Divisió A, la temporada 18-19, i després al Valencia Mestalla de la segona Divisió B. Fins que la passada campanya 20-21 va firmar pel Marbella FC per a una temporada. Antonio Hidalgo comptarà amb un extrem desequilibrant, amb un gran u contra u i arribada a l’àrea rival, que compta amb més de 1000 minuts entre Segona Divisió A i Copa del Rei. Benvingut, Alfred!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Un comentario en «Alfred Planas es converteix en la novena incorporació del CE Sabadell»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *