PROTOCOL D’ACCÉS AL CE SABADELL – CE EUROPA

L’entrada serà exclusiva per a socis de la temporada 21-22 i podran recollir-la gratuïtament a les oficines a partir de dilluns 2 d’agost

28/07/2021 El Centre d’Esports Sabadell obrirà les portes de l’Estadi Municipal Josep Molins de Sant Oleguer a l’afició per al segon partit de pretemporada entre el CE Sabadell i el CE Europa. L’enfrontament es disputarà el pròxim dimecres 4 d’agost a les 10 hores i tindrà un aforament màxim de 200 persones. L’accés serà exclusiu per a socis de la temporada 21-22 que hauran de recollir la seva entrada gratuïtament a les oficines de la Nova Creu Alta, presentant el carnet de soci. Les entrades estaran disponibles en horari habitual d’oficines, a partir de dilluns 2 d’agost i fins dimarts 3 d’agost a les 20h o esgotament de les entrades. Els horaris de les oficines són de dilluns a divendres, de 10h a 14h i de 16h a 20h. A més, el partit es disputarà sota un estricte protocol sanitari: Mascareta obligatòria Prèvia desinfecció de mans Presa de temperatura a l’entrada Distància interpersonal obligatòria en tot moment L’accés a Sant Oleguer es farà per la porta secundària del camí can quadres i a partir de les 9:15h del matí.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.