Valero referma el compromís amb el CE Sabadell i el futbol femení

La empresa renova la seva confiança amb el futbol femení i seguirà essent patrocinador oficial de la secció, des del futbol base fins al primer equip

29/07/2021 Valero Forn Tradicional i el Centre d’Esports Sabadell FC han signat un nou acord de patrocini per a una temporada més, fins a 2022. Un acord molt important amb una empresa de Sabadell identificada amb el Vallès. Valero referma la seva aposta pel futbol femení i seguirà essent patrocinador oficial de la secció, des del futbol base fins al primer equip. D’aquesta manera, el logotip de l’empresa seguirà lluint a les samarretes de tots els equips femenins del club. El nou acord comporta visibilitat de marca amb tanques a l’estadi de la Nova Creu Alta i a les instal·lacions municipals d’Olímpia, i intercanvi de productes en actes dins del calendari d’activitats anuals del Club. La firma s’ha celebrat a l’estadi de la Nova Creu Alta amb la presència de la vicepresidenta del club i directora de màrqueting, Ana Navès, el director general de Valero, Esteve Corsellas, i el gestor de punts de venda, Dídac Rodríguez. El club vol agrair la confiança i la vinculació amb el Centre d’Esports Sabadell i el seu futbol femení.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

148 comentarios en «Valero referma el compromís amb el CE Sabadell i el futbol femení»

 1. 539開獎
  《539彩券:台灣的小確幸》

  哎呀,說到台灣的彩券遊戲,你怎麼可能不知道539彩券呢?每次”539開獎”,都有那麼多人緊張地盯著螢幕,心想:「這次會不會輪到我?」。

  ### 539彩券,那是什麼來頭?

  嘿,539彩券可不是昨天才有的新鮮事,它在台灣已經陪伴了我們好多年了。簡單的玩法,小小的投注,卻有著不小的期待,難怪它這麼受歡迎。

  ### 539開獎,是場視覺盛宴!

  每次”539開獎”,都像是一場小型的節目。專業的主持人、明亮的燈光,還有那台專業的抽獎機器,每次都帶給我們不小的刺激。

  ### 跟我一起玩539?

  想玩539?超簡單!走到街上,找個彩券行,選五個你喜歡的號碼,買下來就對了。當然,現在科技這麼發達,坐在家裡也能買,多方便!

  ### 539開獎,那刺激的感覺!

  每次”539開獎”,真的是讓人既期待又緊張。想像一下,如果這次中了,是不是可以去吃那家一直想去但又覺得太貴的餐廳?

  ### 最後說兩句

  539彩券,真的是個小確幸。但嘿,玩彩券也要有度,別太沉迷哦!希望每次”539開獎”,都能帶給你一點點的驚喜和快樂。

 2. Pingback: tv sizes best

 3. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My website has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any techniques to help stop content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *