El soci torna a la Nova Creu Alta

L’entrada serà exclusiva a socis amb el nou carnet de la temporada 21-22 i hi haurà un aforament del 70% a la zona tribuna.

2/08/2021 El Centre d’Esports Sabadell obre les portes al soci per al partit de pretemporada davant el Villareal ‘B’, que es disputarà el pròxim dissabte 7 d’agost a les 19 hores a la Nova Creu Alta. L’entrada serà exclusiva a socis amb el nou carnet de la temporada 21-22 i hi haurà un aforament del 70% a la zona tribuna. També podrà seguir-se en streaming per Twitch. L’1 de març de 2020 va ser l’últim partit amb públic al nostre temple i després d’un any i mig, l’afició arlequinada torna a la Nova Creu Alta. Per fer-ho amb total seguretat, els socis ocuparan únicament la zona de Tribuna, situades de tal manera per garantir la distància normativa entre persona i persona. L’entrada és exclusiva a socis de la temporada 2021-2022 i es farà amb el nou carnet per les portes 1 i 2, per tant, no hi haurà entrades anticipades. Com a novetat, el partit s’emetrà a través de la plataforma Twitch, gràcies a un acord amb Ràdio Sabadell.  El partit es disputarà sota un estricte protocol sanitari: Mascareta obligatòria Prèvia desinfecció de mans Presa de temperatura a l’entrada Distància interpersonal obligatòria en tot moment Impacients per tornar a sentir el vostre alè i retrobar-nos al temple!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

315 comentarios en «El soci torna a la Nova Creu Alta»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *