El soci torna a la Nova Creu Alta

L’entrada serà exclusiva a socis amb el nou carnet de la temporada 21-22 i hi haurà un aforament del 70% a la zona tribuna.

2/08/2021 El Centre d’Esports Sabadell obre les portes al soci per al partit de pretemporada davant el Villareal ‘B’, que es disputarà el pròxim dissabte 7 d’agost a les 19 hores a la Nova Creu Alta. L’entrada serà exclusiva a socis amb el nou carnet de la temporada 21-22 i hi haurà un aforament del 70% a la zona tribuna. També podrà seguir-se en streaming per Twitch. L’1 de març de 2020 va ser l’últim partit amb públic al nostre temple i després d’un any i mig, l’afició arlequinada torna a la Nova Creu Alta. Per fer-ho amb total seguretat, els socis ocuparan únicament la zona de Tribuna, situades de tal manera per garantir la distància normativa entre persona i persona. L’entrada és exclusiva a socis de la temporada 2021-2022 i es farà amb el nou carnet per les portes 1 i 2, per tant, no hi haurà entrades anticipades. Com a novetat, el partit s’emetrà a través de la plataforma Twitch, gràcies a un acord amb Ràdio Sabadell.  El partit es disputarà sota un estricte protocol sanitari: Mascareta obligatòria Prèvia desinfecció de mans Presa de temperatura a l’entrada Distància interpersonal obligatòria en tot moment Impacients per tornar a sentir el vostre alè i retrobar-nos al temple!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

324 comentarios en «El soci torna a la Nova Creu Alta»

  1. Pingback: Dnabet.com

  2. Hello there, simply was aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate should you continue this in future. Lots of other folks can be benefited from your writing. Cheers!

  3. Ministern: Vet inte varför Sverige vill vara med – om landet inte bytt åsikt. Hasse Pettersson, radioman i P4 Jönköping. Kontakta gärna Sveriges Radios forum för teknisk support där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17. Det är med bestörtning som man i media kan läsa om det bemötande som Hasse Pettersson blivit drabbad av, missförhållanden som jag beskrev i en till antal sidor mycket omfattande motion inom Landstinget redan 2010, missförhållanden som också har beskrivits av patientorganisationen ProLiv. Hasse Pettersson blev nämligen hos sin läkare nekad att ta ett PSA-prov och jag citerar: ”Jag blev nekad att ta ett PSA prov. Man litar ju på att en läkare som säger att det är lugnt. Samtidigt tycker jag att det är oseriöst att säga nej när man verkligen begär att få göra ett prov”, säger Hasse Pettersson. Efter viss påtryckning fick så småningom Hasse Pettersson vid ett senare tillfälle utföra ett PSA-prov.
    http://www.funhobby.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=125940
    Brasilien och USA konkurrerar: ”Bra att vänner delar.” kaufen preise , generika preis schweiz . legal kaufen österreich , tabletten nebenwirkungen , bestellen ohne rezept paypal . billig kaufen per überweisung , tablette teilen . starterpaket kaufen , kosten , generika kaufen rezeptfrei . kosten auf rezept , dapoxetin rezeptfrei . generika preis , online auf rechnung , bestellen england . Innan du påbörjar behandlingen, läs tillverkarens tryckta informationsbroschyr inifrån förpackningen. Det kommer att ge dig mer information om dapoxetin, och kommer också att ge dig en fullständig lista över de biverkningar som du kan uppleva när du tar den. Priligy (Dapoxetine) är en selektiv serotoninåterupptagshämmare som har utvecklats speciellt för behandling av för tidig utlösning. Det ökar den tid det tar att ejakulera och kan förbättra kontrollen över utlösning. Det börjar fungera väldigt snabbt, så det tas när du räknar med att ha sex, snarare än varje dag. Du måste ta det 1-3 timmar innan du har sex.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *