Sigues un més de l’equip amb la nova porra arlequinada

Encerta el número de socis que sumarem cada setmana i podràs fotografiar-te a la gespa de la Nova Creu Alta amb els jugadors

2/08/2021 El Centre d’Esports Sabadell posa en marxa una porra setmanal a través de les xarxes socials on els socis poden ser un més de l’equip. Encerta el número de socis que sumarem cada setmana i podràs fotografiar-te a la gespa de la Nova Creu Alta amb els jugadors del primer equip. La porra tindrà una duració de 3-4 setmanes, fins a l’inici de temporada. Bases: Cada dilluns es llançarà la porra Cada divendres s’anunciarà el guanyador amb el nombre de socis Per participar: comenta a la publicació (Instagram, Twitter o Facebook) el nombre de socis que serem a finals de cada setmana En cas d’empat entre guanyadors es realitzarà un sorteig per determinar un sol guanyador El premi (fotografia) es durà a terme en el partit de presentació a la Nova Creu Alta davant el FC Andorra del dia 21 d’agost de 2021 a les 19 hores. Guanyarà qui comenti la xifra exacta de socis, sinó guanyarà el que més s’aproximi. Per participar s’ha de ser soci del CE Sabadell 21-22 Participa-hi! El fitxatge estrella de la temporada sou vosaltres, afició!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.