Sigues un més de l’equip amb la nova porra arlequinada

Encerta el número de socis que sumarem cada setmana i podràs fotografiar-te a la gespa de la Nova Creu Alta amb els jugadors

2/08/2021 El Centre d’Esports Sabadell posa en marxa una porra setmanal a través de les xarxes socials on els socis poden ser un més de l’equip. Encerta el número de socis que sumarem cada setmana i podràs fotografiar-te a la gespa de la Nova Creu Alta amb els jugadors del primer equip. La porra tindrà una duració de 3-4 setmanes, fins a l’inici de temporada. Bases: Cada dilluns es llançarà la porra Cada divendres s’anunciarà el guanyador amb el nombre de socis Per participar: comenta a la publicació (Instagram, Twitter o Facebook) el nombre de socis que serem a finals de cada setmana En cas d’empat entre guanyadors es realitzarà un sorteig per determinar un sol guanyador El premi (fotografia) es durà a terme en el partit de presentació a la Nova Creu Alta davant el FC Andorra del dia 21 d’agost de 2021 a les 19 hores. Guanyarà qui comenti la xifra exacta de socis, sinó guanyarà el que més s’aproximi. Per participar s’ha de ser soci del CE Sabadell 21-22 Participa-hi! El fitxatge estrella de la temporada sou vosaltres, afició!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *