Presentació oficial del nou porter arlequinat

Kike Royo ha estat presentat a les instal·lacions municipals del CFU Can Rull Rómulo Tronchoni

3/08/2021 El nou porter arlequinat, Kike Royo, ha estat presentat avui com a nou jugador del Centre d’Esports Sabadell a les instal·lacions municipals del CFU Can Rull Rómulo Tronchoni, club que se suma a la campanya arlequinada en suport a Sabadell i als clubs de la ciutat. A l’acte l’han acompanyat el director esportiu, Jose Manzanera, Oscar Valderas, en representació del Can Rull, i els jugadors més petits del club. En la tradicional roda de premsa davant els mitjans el nou jugador arlequinat ha destacat:  “He tingut tres temporades inoblidables a Badajoz, però ara començo una nova etapa al CE Sabadell i espero correspondre al club l’esforç i paciència que m’han mostrat”. “Vull retornar la confiança que el CE Sabadell ha dipositat amb mi i ja treballo al màxim a les ordres del míster per fer-ho”. “Tots els canvis necessiten un temps, però estic molt a gust a Sabadell i estic intentant adaptar-me el més ràpid possible al míster i als companys per donar el màxim de mi des del primer dia”. A l’acabar, els més petits han pogut xutar uns penals per posar a prova al nou porter del CE Sabadell i ha sortejat merchadising oficial del club. Kike Royo, porter contrastat i amb experiència a la categoria amb més de 270 partits a les esquenes, va arribar a Sabadell procedent del CD Badajoz, on les últimes 3 temporades ha disputat 3 play-offs. El club vol agrair al CFU Can Rull Rómulo Tronchoni per acollir-nos i per sumar tots plegats!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

225 comentarios en «Presentació oficial del nou porter arlequinat»

  1. Having read this I believed it was really informative.
    I appreciate you finding the time and effort to
    put this informative article together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading and leaving comments.
    But so what, it was still worth it!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.