Sercotel Hotel renova amb el CE Sabadell

La reconeguda cadena hotelera seguirà apostant pel projecte fins a 2022

4/08/2021 Sercotel Hotels referma la confiança amb el Centre d’Esports Sabadell per a una temporada més. La reconeguda cadena hotelera seguirà sent el grup d’hotels oficial dels desplaçaments del primer equip i col·laborarà en accions de compromís social amb el CES Inclusiu. També tindrà visibilitat a la Nova Creu Alta. Sercotel Hotel Group és una de les cadenes espanyoles de referència, dedicada a l’operació hotelera i al branding internacional. Compta amb propietats de qualitat mitjana i mitjana-alta, tant en destins urbans com vacacionals de primer i segon ordre, amb una mescla equilibrada de clientela que cobreix tant als hostes de negocis com als d’oci. Gràcies per la confiança i l’aposta pel projecte del CE Sabadell!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

7.466 comentarios en «Sercotel Hotel renova amb el CE Sabadell»