Sercotel Hotel renova amb el CE Sabadell

La reconeguda cadena hotelera seguirà apostant pel projecte fins a 2022

4/08/2021 Sercotel Hotels referma la confiança amb el Centre d’Esports Sabadell per a una temporada més. La reconeguda cadena hotelera seguirà sent el grup d’hotels oficial dels desplaçaments del primer equip i col·laborarà en accions de compromís social amb el CES Inclusiu. També tindrà visibilitat a la Nova Creu Alta. Sercotel Hotel Group és una de les cadenes espanyoles de referència, dedicada a l’operació hotelera i al branding internacional. Compta amb propietats de qualitat mitjana i mitjana-alta, tant en destins urbans com vacacionals de primer i segon ordre, amb una mescla equilibrada de clientela que cobreix tant als hostes de negocis com als d’oci. Gràcies per la confiança i l’aposta pel projecte del CE Sabadell!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

149 comentarios en «Sercotel Hotel renova amb el CE Sabadell»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.