Tutto Italia seguirà una temporada més al costat del CE Sabadell

L’empresa sabadellenca, amb els millors productes de la tradició culinària italiana, oferirà descomptes exclusius per a socis i tindrà visibilitat a la Nova Creu Alta

5/08/2021 El Centre d’Esports Sabadell i Tutto Italia Food renoven l’acord de patrocini per a una temporada més, fins a 2022. L’empresa sabadellenca, amb els millors productes de la tradició culinària italiana, oferirà descomptes exclusius per a socis i tindrà visibilitat a l’estadi de la Nova Creu Alta. Tutto Italia és una línia de productes de qualitat per a aquells amants de la cultura itàlica. Unificats sota el mateix signe han creat una gamma completa amb matèries primeres d’alta qualitat mantenint la millor tradició italiana. A més, dedica un 1% de la facturació a UNICEF. Pots trobar tota la informació a tuttoitaliafood.com Gràcies per seguir confiant en el projecte!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

72 comentarios en «Tutto Italia seguirà una temporada més al costat del CE Sabadell»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.