Cafès Pont seguirà vinculat al CE Sabadell

L’empresa, experts cafeters des de fa més de 50 anys, va ser fundada a Sabadell i és reconeguda a nivell internacional

6/08/2021 El Centre d’Esports Sabadell i Cafès Pont han arribat a un acord per seguir vinculats per a una temporada més. L’acord s’ha formalitzat amb el fundador de l’empresa i soci d’honor 2017 del CE Sabadell, Feliu Pont. L’empresa, experts cafeters des de fa més de 50 anys, va ser fundada a Sabadell i és reconeguda a nivell internacional. Gràcies al contacte amb els productors de cada origen, Cafès Pont rep el cafè verd a la seva fàbrica de Sabadell on torren i tracten cada blend per aconseguir el millor resultat. Finalment un equip humà, dedicat a oferir a la clientela el màxim de facilitats perquè no s’hagin de preocupar de res, acaba de culminar el servei que ofereixen, fent-ho amb un gran compromís amb el medi ambient. Des dels inicis, Cafès Pont sempre ha perseguit un mateix objectiu: servir un producte de qualitat als seus clients. Consulta la botiga online a cafespont.com El club vol agrair el compromís i fidelitat des dels inicis del projecte.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

116 comentarios en «Cafès Pont seguirà vinculat al CE Sabadell»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.