La Xarxa Arlequinada de Comerç ‘Juguem Junts’ segueix creixent amb més establiments

Fractals Grup suma dos MVP de Fractals Perruquers i Fractals Bar Taperia

10/08/2021   La xarxa arlequinada de comerç ‘Juguem Junts’ segueix creixent. Aquest cop, Fractals Grup suma dos MVP: Fractals Perruquers (MVP): Forma part de Fractals Grup. I localitzada al carrer de Sol i Padrís 80 de Sabadell, un grup de professionals, amb un tracte basat en l’atenció personal, desenvolupen unes tècniques basades en les metodologies més actuals, polint-les i millorant-les, per a convertir a tots els seus visitants en clients. Treballen la qualitat com ningú, i és per això que aposten pels millors productes en tots els seus serveis de perruqueria.  Fractals Bar Taperia (MVP): També forma part de Fractals Grup. És un bar especialitzat en tapes que està situat al passeig dels Almogàvers 10 de Sabadell. Les tapes estan fetes amb els millors productes de km0 i confeccionats per a oferir un mos avantguardista. Un lloc amb encant que et farà sentir com a casa. Gràcies per formar part de la xarxa arlequinada! Fem ciutat, fem Sabadell!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

495 comentarios en «La Xarxa Arlequinada de Comerç ‘Juguem Junts’ segueix creixent amb més establiments»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *