Guillem Molina, nou central arlequinat

Acord amb el Valencia CF per al traspàs del nou jugador

11/08/2021 Guillem Molina es converteix en nou jugador del Centre d’Esports Sabadell 21-22. El defensa català de 21 anys arriba procedent del Valencia CF, on ha militat des de l’etapa cadet, arribant a debutar amb el primer equip a Primera Divisió i Copa del Rei. Molina (Valls, 2000) va arribar a València amb 14 anys,  i després de debutar amb el filial la temporada 18-19, un any més tard, ho va fer a les ordres de Javi Gracia en dues ocasions a LaLiga, davant el Sevilla FC i l’Osasuna, i a la Copa davant el Terrassa FC. Molina va entrar en una convocatòria per un partit de vuitens de final de la Champions League i actualment es trobava en dinàmica de primer equip a les ordres de José Bordalás. El nou jugador arlequinat, format de petit al Reus Deportiu, compta amb gairebé una cinquantena de partits a la Segona Divisió B amb tan sols 21 anys.  El defensa central sub-23 aportarà bona sortida de pilota, rapidesa i polivalència a l’equip d’Antonio Hidalgo. Benvingut, Guillem!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.