Guillem Molina, nou central arlequinat

Acord amb el Valencia CF per al traspàs del nou jugador

11/08/2021 Guillem Molina es converteix en nou jugador del Centre d’Esports Sabadell 21-22. El defensa català de 21 anys arriba procedent del Valencia CF, on ha militat des de l’etapa cadet, arribant a debutar amb el primer equip a Primera Divisió i Copa del Rei. Molina (Valls, 2000) va arribar a València amb 14 anys,  i després de debutar amb el filial la temporada 18-19, un any més tard, ho va fer a les ordres de Javi Gracia en dues ocasions a LaLiga, davant el Sevilla FC i l’Osasuna, i a la Copa davant el Terrassa FC. Molina va entrar en una convocatòria per un partit de vuitens de final de la Champions League i actualment es trobava en dinàmica de primer equip a les ordres de José Bordalás. El nou jugador arlequinat, format de petit al Reus Deportiu, compta amb gairebé una cinquantena de partits a la Segona Divisió B amb tan sols 21 anys.  El defensa central sub-23 aportarà bona sortida de pilota, rapidesa i polivalència a l’equip d’Antonio Hidalgo. Benvingut, Guillem!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

381 comentarios en «Guillem Molina, nou central arlequinat»

  1. Pingback: super kaya88

  2. I will immediately clutch your rss as I can’t in finding your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me know so that I could subscribe. Thanks.

  3. Thank you for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and just could not come across. What an ideal web site.

  4. Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively helpful and it has helped me out loads. I’m hoping to give a contribution & aid different customers like its aided me. Great job.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *