Diego Caballo, nou reforç per a la defensa arlequinada

Caballo arriba a Sabadell després de jugar 5 temporades a Segona Divisió

12/08/2021 Diego Caballo és la nova incorporació per a la defensa del Centre d’Esports Sabadell. El lateral esquerre arriba lliure procedent de l’Albacete Balompié, on ha jugat les últimes dues temporades a LaLiga Smartbank. Caballo (Salamanca, 1994) va debutar al futbol professional amb el Deportivo de la Coruña la temporada 2018-2019. Va jugar 27 partits i va disputar el Play-Off d’ascens a Primera Divisió. L’estiu de 2019 signava per l’Extremadura UD, on jugaria mitja temporada, sumant 15 partits més a la categoria de plata, amb un gol i una assistència. Fins que el gener de 2020 va fitxar per l’Albacete, equip de procedència. El nou jugador arlequinat, format a les categories inferiors del Real Madrid, compta amb una àmplia experiència amb més de 6.000 minuts a LaLiga Smartbank i gairebé un centenar de partits la Segona Divisió B. També ha estat internacional amb Espanya en categories inferiors i fins i tot ha entrenat a les ordres del seleccionador Vicente del Bosque l’any 2011, amb la selecció absoluta. El conjunt arlequinat s’assegura un lateral esquerre amb experiència, de gran qualitat ofensiva, amb profunditat per banda i gran nivell tècnic. Benvingut, Diego!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.