Guillem Molina i Facundo Garcia, presentats a la Nova Creu Alta

Els jugadors han estat presentats junt amb l’escola de futbol de l’OAR Gràcia de Sabadell

25/08/2021 Guillem Molina i Facundo Garcia han estat presentats avui com a nous jugadors del Centre d’Esports Sabadell a la Nova Creu Alta. El club segueix amb la iniciativa per treballar amb els clubs de la ciutat de Sabadell i avui ens han acompanyat representants de l’escola de futbol de l’OAR Gràcia. L’acte ha començat amb la compareixença davant dels mitjans a la sala de premsa Miguel Quereda amb els dos nous jugadors, el director general, Bruno Batlle, el director esportiu, José Manzanera i el president de l’escola de futbol, Pep Molet. També l’han acompanyat dos jugadors de l’OAR Gràcia en representació del club. Al finalitzar la roda de premsa els jugadors s’han fotografiat a la gespa de la Nova Creu Alta en comunió amb l’OAR Gràcia. Recordem que el defensa central Guillem Molina, de 21 anys, va arribar procedent del Valencia CF, on ha militat des de l’etapa cadet, arribant a debutar amb el primer equip a Primera Divisió i Copa del Rei. Mentre que el migcampista Facundo García, també de 21 anys, va arribar en qualitat de cedit des de Leganés i compta amb experiència a la màxima competició argentina, l’Europa League i Primera Divisió xipriota. Benvinguts!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.