Sergi Altimira renova amb el CE Sabadell

El migcampista passa a formar part de dinàmica del primer equip i lluirà el dorsal número 27.

7/09/2021 El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord de renovació amb el jugador Sergi Altimira. El migcampista passa a formar part de dinàmica del primer equip i lluirà el dorsal número 27. Altimira (Cardedeu, 2001) va aterrar a Sabadell la temporada 2019-2020 per incorporar-se al Juvenil A, on va ser una peça clau al mig del camp en l’ascens a Divisió d’Honor amb el FutBaseCES. La temporada passada va jugar a la Tercera Divisió amb l’Esport Club Granollers i enguany, s’ha incorporat amb el primer equip arlequinat signant una gran pretemporada. Molt contents de continuar junts!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

97 comentarios en «Sergi Altimira renova amb el CE Sabadell»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.