Kaxe i Toni Gabarre, presentats a la Nova Creu Alta

El Tibidabo Torrerromeu ha acompanyat als jugadors en la seva benvinguda com a nous arlequinats

8/09/2021 La Nova Creu Alta ha acollit avui la presentació oficial d’Alex Aizpuru ‘Kaxe’ i Toni Gabarre com a nou jugadors del Centre d’Esports Sabadell. El director esportiu, Jose Manzanera, i el Tibidabo Torrerromeu, amb el seu president Fernando Rodríguez i una representació dels seus futbolistes, han acompanyat als jugadors en la seva benvinguda com a nous arlequinats. L’acte ha començat amb la tradicional roda de premsa davant dels mitjans de comunicació i ha acabat amb la foto de família sobre la gespa de la Nova Creu Alta. Benvinguts a la Nova Creu Alta!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

17.504 comentarios en «Kaxe i Toni Gabarre, presentats a la Nova Creu Alta»