COMUNICAT OFICIAL

Jose Manzanera deixa de ser el director esportiu del Centre d’Esports Sabadell FC

31/10/2021 El Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell FC ha pres la decisió de prescindir de Jose Manzanera. El director esportiu de Paterna ha liderat l’àrea esportiva les últimes quatre temporades des que va arribar a l’entitat el curs 2018-19. El CE Sabadell agraeix a Jose Manzanera l’aposta en la seva arribada en un moment delicat per al club i la implicació, professionalitat i treball diari en aquests 4 anys a la disciplina del CE Sabadell. El CE Sabadell li desitja tota la sort i èxits en els futurs reptes.  

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

224 comentarios en «COMUNICAT OFICIAL»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *