El Black Friday arriba a la Nova Creu Alta

Disponible els dies 26 i 27 de novembre amb descomptes en productes oficials del Centre d’Esports Sabadell

16/11/2021 Arriba el Black Friday Arlequinat els dies 26 i 27 de novembre amb descomptes en productes oficials del Centre d’Esports Sabadell. Vine a la Nova Creu Alta i aprofita les millors ofertes. El Black Friday Arlequinat compta amb dos tipus de descomptes: 15% de descompte exclusiu per a socis en productes de l’actual temporada 21-22 (Excloses les equipacions de joc). Fins a un 40% de descompte en productes en liquidació d’altres temporades. Oferta per a socis i no socis. *Descomptes i altres promocions no acumulables On i quan es farà? Divendres 26 de novembre: Zona mixta de l’estadi de la Nova Creu Alta (porta 0). – De 10 h a 15 h: Accés exclusiu per a socis – De 15 h a 20 h: Accés obert a tothom Dissabte 27 de novembre: Carpa a la tribuna de l’estadi – De 10 h a 19 h (fins a l’inici del partit davant el FC Andorra) També hi haurà una zona amb productes en oferta del nostre distribuïdor Puntronic, el patrocinador de la teva llar. Pots trobar tots els seus productes a puntronic.com Us hi esperem, arlequinats!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.