EL GRAN RECAPTE ARLEQUINAT

El Centre d’Esports Sabadell posa en marxa un recapte solidari d’aliments i de joguines de l’1 al 17 de desembre

1/12/2021 El Centre d’Esports Sabadell posa en marxa, de l’1 al 17 de desembre, el ‘Gran Recapte Arlequinat’, un recapte solidari d’aliments, destinats al Rebost Solidari de Sabadell i Creu Roja Sabadell, i de joguines, destinades al Parc Taulí de Sabadell, Quiron Salud i també Creu Roja Sabadell. Amb aquesta iniciativa el CE Sabadell vol animar als seus socis a col·laborar per poder ajudar als qui més ho necessiten aquest Nadal i mostrar la nostra cara més solidària. Les oficines de la Nova Creu Alta seran un punt de recollida dels aliments i joguines de l’1 al 17 de desembre. El dia de partit davant el Betis Deportivo del pròxim 11 de desembre també s’habilitaran dos punts de recollida a les carpes de merchandising  als voltants de l’estadi. Les oficines del club romandran obertes en el seu horari habitual, de 10h a 14h, i de 16h a 20h. (Excepte dimarts, que les oficines romandran tancades).  Per cada persona que faci una aportació de menjar o joguina s’obtindrà a canvi una entrada per poder presenciar el primer partit de l’any 2022 a la Nova Creu Alta davant el Linares Deportivo del pròxim 8 de gener. Cal recordar que els aliments han de ser de llarga durada, així com paquets d’arròs, sucre, pasta, ampolles d’oli… I pel que fa a les joguines han d’estar en bon estat. Omplim la Nova Creu Alta de solidaritat per aquelles persones que més ho necessiten!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.