COMUNICAT OFICIAL

Detectats tres casos de COVID-19 a la plantilla del CE Sabadell

03/12/2021 El serveis mèdics del CE Sabadell han detectat tres casos positius de COVID-19 a la plantilla en les proves efectuades en el dia d’ahir. Els jugadors afectats es troben aïllats amb símptomes lleus i el club ha activat els protocols sanitaris previstos. La resta d’integrants de la plantilla i cos tècnic es van sotmetre a les proves de COVID-19 amb resultats negatius. El CE Sabadell ha informat dels resultats a les autoritats sanitàries així com a la RFEF i es troba a l’espera de noves indicacions. Aquest matí s’han realitzat noves proves a tota la plantilla. 

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

139 comentarios en «COMUNICAT OFICIAL»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.