COMUNICAT OFICIAL

Detectats tres casos de COVID-19 a la plantilla del CE Sabadell

03/12/2021 El serveis mèdics del CE Sabadell han detectat tres casos positius de COVID-19 a la plantilla en les proves efectuades en el dia d’ahir. Els jugadors afectats es troben aïllats amb símptomes lleus i el club ha activat els protocols sanitaris previstos. La resta d’integrants de la plantilla i cos tècnic es van sotmetre a les proves de COVID-19 amb resultats negatius. El CE Sabadell ha informat dels resultats a les autoritats sanitàries així com a la RFEF i es troba a l’espera de noves indicacions. Aquest matí s’han realitzat noves proves a tota la plantilla. 

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

291 comentarios en «COMUNICAT OFICIAL»

  1. Pingback: https://betwinner-bf.com/connexion/

  2. Pingback: บำบัดน้ำเสีย

  3. Thank you, I have recently been searching for information approximately this topic for ages and yours is the best I have came upon so far. However, what concerning the conclusion? Are you positive about the source?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *