PRÈVIA | UE COSTA BRAVA – CE SABADELL

Els arlequinats volen començar l’any 2022 amb una victòria a domicili

4/01/2022 El Centre d’Esports Sabadell arrenca l’any 2022 visitant a la UE Costa Brava en el partit ajornat corresponent a la jornada 15 de Lliga. L’enfrontament serà demà dimarts 4 de gener a les 19 hores a l’estadi Palamós-Costa Brava. Els arlequinats visiten als empordanesos després de tancar l’any de la millor manera, amb un cop d’efecte davant el CD Castellón que va permetre a l’equip endur-se els 3 punts del Nou Castàlia. El tècnic arlequinat Pedro Munitis compta amb diverses baixes per afrontar el partit d’avui. Jacobo, Aguza i Astals són baixa per sanció, Morgado i Facundo per lesió, i dos jugadors de la plantilla es troben aïllats als seus domicilis per la detecció de dos casos positius de covid. Però Munitis ha destacat en roda de premsa que “Tenim menys efectius dels que ens agradaria, però seguim amb la mentalitat de no queixar-nos. Serem capaços de sortir amb un equip molt competitiu”. El rival, la Unió Esportiva Costa Brava, conegut anteriorment com a Unió Esportiva Llagostera va ser fundat l’any 1947 sota aquest nom. Els empordanesos compten amb 2 temporades a Segona Divisió, 7 a Segona B i 3 a Tercera. L’encarregat de dirigir a l’equip és Óscar Álvarez, exfutbolista català en equips com FC Barcelona, Real Oviedo, Tenerife, Nàstic de Tarragona o Girona. Centre d’Esports Sabadell i UE Costa Brava s’enfrontaran per primera vegada en partit oficial des del canvi de nom del conjunt empordanès. Sí que ho van fer fins a un total de 8 vegades davant la UE Llagostera repartides entre Segona A i Segona B, amb quatre victòries, tres empats i dues derrotes. L’últim precedent en partit oficial a domicili va ser la temporada 19-20 amb la victòria arlequinada per 0 a 1 gràcies al gol d’Edgar Hernández. A l’actual plantilla arlequinada trobem a un jugador amb passat a la UE Costa Brava. Aquest és Toni Gabarre que va disputar un total de 38 partits durant la temporada 17-18. Pel que fa a la plantilla visitant, trobem fins a 4 exarlequinats com Antonio Romero, Boris Garrós , Aleix Roig i Lucas Viale. Romero va arribar la temporada 19-20, però una greu lesió el va fer jugar tan sols 8 partits. Garrós va disputar 20 partits sumant un total de 8 gols. Roig, amb menys protagonisme, va disputar dos partits amb l’arlequinada. I Lucas Viale va vestir l’arlequinada en 45 ocasions des que va arribar a Sabadell la temporada 15-16. Informació del partit UE Costa Brava  i Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a l’estadi Palamós-Costa Brava avui dimarts 4 de gener a les 19:00 hores en el partit corresponent a la jornada 15 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec d’Antonio Monter Solans del col·legi aragonès. El partit es podrà seguir per Footters o a través del Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

8 comentarios en «PRÈVIA | UE COSTA BRAVA – CE SABADELL»

  1. Pingback: read the full info here

  2. Pingback: ks

  3. Pingback: ข่าวบอล

  4. Pingback: 웹툰 미리보기

  5. Pingback: bonanza178

  6. Pingback: EV Charger

  7. Pingback: empty 1ml carts

  8. Pingback: เครื่องสแกนบัตร