COMUNICAT OFICIAL

Ajornat el CE Sabadell – Betis Deportivo a causa d’un brot de COVID-19 a l’equip verd-i-blanc

17/01/2022 El Centre d’Esports Sabadell ha rebut la notificació per part de la RFEF de l’ajornament del CE Sabadell – Betis Deportivo, previst per demà a la Nova Creu Alta, per l’afectació d’un brot de COVID-19 a la plantilla verd-i-blanca. La RFEF detrminarà la nova data del partit un cop s’acreditin les condicions per la seva disputa.  El Centre d’Esports desitja una ràpida recuperació als afectats.  El CE Sabadell comunicarà les noves dates dels partits a través dels canals oficials del club.  Les entrades per al partit seran vàlides per la nova data del partit. En cas que es vulgui la devolució es podrà dur a terme a les oficines de la Nova Creu Alta. Qui vulgui la devolució via online, s’ha de posar en contacte a atenciosoci@cesabadell.cat i el club tramitarà la devolució via El Corte Inglés.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)