Empat molt treballat a La Línea

El Centre d’Esports Sabadell ha empatat a 1 davant la Balompédica Linense amb un gol d’Aarón Rey al Municipal de La Línea

30/01/2022 El Centre d’Esports Sabadell ha empatat a 1 davant la Balompédica Linense amb un gol d’Aarón Rey . L’equip suma un punt en un partit de molta intensitat al Municipal de La Línea condicionat pel fort vent característic del camp. Així, els arlequinats sumen cinc jornades consecutives sense veure la derrota. En uns primers minuts sense ocasions clares per a cap dels dos equips, s’ha avançat el Sabadell al minut 9 amb un gol d’Aarón Rey gairebé en la primera arribada dels arlequinats. El de Ferrol ha aprofitat un rebot dins l’àrea rival i s’ha estrenat amb el seu primer gol amb la samarreta arlequinada. Ben plantat sobre el terreny de joc, el Centre d’Esports ha volgut aprofitar les arribades de perill per ampliar el marcador. Primer amb un xut mossegat de Dani Sánchez dins l’àrea que ha marxat desviat. També ho intentava Kaxe amb un xut potent dins l’àrea que ha marxat fregant el travesser. Però després d’una primera mitja hora molt sòlida i efectiva dels arlequinats, ha arribat l’empat del Linense de la mà de Coulibaly amb un xut dins l’àrea. El partit ha marxat al descans amb una primera meitat igualada amb un Sabadell que ha anat de més a menys. A la represa, el Sabadell ha anat a per la victòria gaudint d’ocasions clares per avançar-se en el marcador. Al minut 51, l’ha tingut amb una centrada lateral que Kaxe no remata i Aleix Coch, amb el cap, a punt ha estat de fer el segon. Minuts més tard, era Kaxe que perdonava sol davant Nacho Miras després d’una gran passada de Muguruza. I al minut 67, ha tornat a perdonar el Sabadell. Dani Sánchez ha aprofitat un error per quedar-se sol davant el porter, però el xut ha marxat fregant el pal. En el primer canvi, Pedro Munitis ha fet entrar a Néstor i Jacobo per Dani Sánchez i Aarón Rey. I minuts més tard, han entrat Altimira i Astals per Facu García i Muguruza. Per la seva part, la Balona l’ha tingut al minut 90 en un córner, però la rematada de Sergi Fernández ha marxat fregant el pal de la porteria d’Emilio. Així el Centre d’Esports Sabadell suma un punt al Municipal de La Línea i ja són 5 jornades consecutives puntuant. La Primera RFEF no s’atura i el pròxim objectiu de l’equip serà aquest mateix dimecres 2 de febrer a les 19:30 hores davant el Betis Deportivo. L’enfrontament es disputarà a la Nova Creu Alta i serà el corresponent al partit ajornat de la jornada 16.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)