Dopi es converteix en nou jugador del CE Sabadell

El davanter basc de 26 anys arriba procedent del San Fernando CD amb qui suma 6 gols aquesta temporada

31/01/2022   El Centre d’Esports Sabadell incorpora a Jon Ander ‘Dopi’ com a nou jugador arlequinat fins a final de temporada. El davanter basc de 26 anys arriba procedent del San Fernando CD amb qui suma 6 gols aquesta temporada. Jon Ander González Dopico (Erandio, 1995) arriba per reforçar la davantera arlequinada procedent de l’equip andalús on ha marcat 10 gols en una temporada i mitja. Conegut popularment com a ‘Dopi’, té gran experiència a la divisió amb només vint-i-sis anys. Abans del club andalús va passar per la Real Balompèdica Linense amb qui suma 9 gols en 28 partits i Barakaldo on va marcar 6 gols en la seva primera temporada a Segona B. Format a les categories inferiors de l’Arenas de Getxo, Dopi és un golejador que destaca per la seva polivalència, amb gran domini de les dues cames, amb facilitat per associar-se amb els seus companys i gran capacitat en el joc aeri. Ongi etorri, Dopi! Bon dia, arlequinats !!#AmbUnParell | #5000Arlequinats pic.twitter.com/HwsbCjYlAL — CE Sabadell (@CESabadell) February 1, 2022

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

2 comentarios en «Dopi es converteix en nou jugador del CE Sabadell»

  1. Pingback: https://betwinnertr-giris.com/betwinner-mobil/

  2. Pingback: cabo san lucas real estate