PRÈVIA | ATLÉTICO SANLUQUEÑO – CE SABADELL

12/02/2022 Nou repte a domicili per al Centre d’Esports Sabadell que viatja a Sanlúcar de Barrameda per veure’s les cares amb l’Atlético Sanluqueño. El partit es disputarà demà dissabte 12 de febrer a les 19 hores a l’estadi El Palmar. Els arlequinats arriben després de la victòria d’orgull aconseguida a la Nova Creu Alta davant l’Atlético Baleares. L’equip va sumar tres punts en un partit molt complet i així encadena set partits consecutius puntuant. Ara els arlequinats afronten una setmana amb 3 partits i Pedro Munitis ho ha valorat així en roda de premsa: “El més important és sempre l’immediat, però evidentment tenim al cap la setmana de 3 partits”. Jacobo González, autor del gol de la victòria davant els balearicos, també ha valorat: “Estem en un moment que ens surt tot. La gent està contenta i això es nota molt a l’hora de jugar. No ens podem relaxar, és l’hora de sortir de la zona baixa”. El rival de demà, l’Atlético Sanluqueño és un club de futbol de la ciutat de Sanlúcar de Barrameda fundat l’any 1948 que juga com a local a l’estadi El Palmar. Els andalusos, empatats a punts amb els arlequinats, sumen 26 punts en 21 partits disputats i en les últimes cinc jornades tan sols han sumat un punt davant la Balompédica Linense. Compten amb més d’una desena de temporades a la categoria de bronze i gairebé una quarantena a Tercera Divisió. Pedro Buenaventura és l’encarregat de dirigir a l’equip des de l’abril del passat any 2021. El tècnic sevillà compta amb més de 30 anys d’experiència en el futbol, especialment a les banquetes de la Segona Divisió B en els quals va desenvolupar la major part de la seva carrera, dirigint a clubs com el Racing Club Portuense, UD Almeria, UD Melilla, Xerez CD, Balompédica Linense, San Fernando CD, CD Alcalá o Écija Balompié, entre d’altres. CE Sabadell i Atlético Sanluqueño s’enfrontaran per tercera vegada en tota la seva història. La primera va ser en el partit d’anada disputat la Nova Creu Alta. Els arlequinats van guanyar per la mínima amb un gol de Moha Ezzarfani que suposava la primera victòria de l’equip a la Pimera RFEF. I la segona va ser en la primera eliminatòria de Copa del Rey d’aquesta mateixa temporada disputada a El Palmar. L’equip va caure eliminat per 2 a 0 a Sanlúcar de Barrameda. Pel que fa a les plantilles trobem un integrant amb passat arlequinat. Ell és Javi Barrio ‘Pelos’, defensa central que va disputar un total de 21 partits amb la samarreta arlequinada la temporada 16-17. Informació del partit Atlético Sanluqueño i Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a l’estadi El Palmar demà dissabte 12 de febrer a les 19:00 hores en el partit corresponent a la jornada 23 de la Primera RFEF. L’arbitratge anirà a càrrec d’Antonio Sánchez Sánchez del col·legi extremeny. El partit es podrà seguir per Footters o a través del Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

4 comentarios en «PRÈVIA | ATLÉTICO SANLUQUEÑO – CE SABADELL»

  1. Pingback: บุหรี่นอกราคาถูก

  2. Pingback: superkaya 88

  3. Pingback: LSM99 ฝากถอน Auto

  4. Pingback: https://linhtinh.org/proxy.php?link=https://devs.ng/