SmileBox és nou col·laborador del CE Sabadell

Clínica dental que vetlla per millorar la salut, la imatge i el somriure dels pacients, proporcionant-los major qualitat de vida

15/02/2022 El Centre d’Esports Sabadell i la clínica dental SmileBox han signat un nou acord de col·laboració fins al juny de 2023. L’acord inclou la visibilitat de la marca al Complex Municipal d’Olímpia i oferirà avantatges als socis arlequinats. Situats a la carretera de Terrassa número 110 de Sabadell i després de 37 anys d’experiència, SmileBox és un projecte de centre dental iniciat l’any 2014 que vetlla per millorar la salut, la imatge i el somriure dels pacients, proporcionant-los major qualitat de vida. La clínica compta amb els últims avenços tecnològics per a oferir un tractament integral, evitant incòmodes desplaçaments al pacient. Per això, també disposen de modernes i cuidades instal·lacions que faran la visita més agradable. Moltes gràcies per confiar en el projecte!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

4 comentarios en «SmileBox és nou col·laborador del CE Sabadell»

  1. Pingback: COLT MANUFACTURING

  2. Pingback: spin238

  3. Pingback: บานประตู wpc

  4. Pingback: buy MDMA online