PRÈVIA | UCAM MURCIA – CE SABADELL

19/02/2022 Els arlequinats afronten un nou objectiu a domicili davant l’UCAM Murcia aquest diumenge 20 de febrer a les 12 hores a l’estadi Be Soccer La Condomina. Per fer-ho amb totes les garanties, l’equip ha estat concentrat al Pinatar Arena Football Center després del punt d’or aconseguit al Carlos Belmonte davant l’Albacete. Un partit èpic dels arlequinats, que tot i quedar-se amb deu a les acaballes de la primera meitat, van sumar el novè partit consecutiu sense veure la derrota. Pedro Munitis ho ha valorat així en roda de premsa: “Estic convençut que diumenge tornarem a ser molt competitius. Hem aconseguit ser una família i remar tots en la mateixa direcció”. L’UCAM Murcia és l’equip de la Universitat Catòlica de Murcia fundat l’any 1998 i que juga com a local a l’estadi Be Soccer La Condomina. Actualment, els murcians se situen com a antepenúltims classificats amb 23 punts en 22 partits disputats i l’encarregat de dirigir a l’equip és Salva Ballesta. El tècnic va començar la seva etapa a les banquetes del filial del Màlaga CF l’estiu del 2013 i compta amb experiència en equips com el Real Jaén, CD Móstoles i Algeciras, amb qui va quedar-se a un pas de l’ascens al futbol professional. CE Sabadell i UCAM Murcia tan sols s’han enfrontat una vegada en tota la seva història i va ser en aquesta mateixa temporada a la Primera RFEF. El partit va acabar amb empat a 1 a la Nova Creu Alta amb un gol de Jacobo González i Nuha Marong. Per tant, serà la primer enfrontament amb el conjunt murcià al Be Soccer La Condomina. A més, Pedro Munitis va ser entrador de l’equip murcià a meitat de la temporada 17-18 i durant tota la 18-19. Informació del partit UCAM Murcia i Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a l’estadi Be Soccer La Condomina demà diumenge 20 de febrer a les 12 hores en el partit corresponent a la jornada 24 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec d’Iván Muñoz Pérez del col·legi valencià. El partit es podrà seguir per Footters o a través del Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

6 comentarios en «PRÈVIA | UCAM MURCIA – CE SABADELL»

  1. Pingback: führerschein kaufen

  2. Pingback: fb video downloader

  3. Pingback: buy oxycodone online

  4. Pingback: Fake Pound sterlings

  5. Pingback: รับเพ้นท์ผนัง

  6. Pingback: พอต