PRÈVIA | CE SABADELL – UE COSTA BRAVA

25/02/2022 Torna el futbol al Temple aquest dissabte 26 de febrer a les 17 hores amb l’enfrontament davant la UE Costa Brava. Els arlequinats arriben després de l’empat davant l’UCAM Murcia al BeSoccer La Condomina (1-1) i ja són 10 jornades consecutives sense veure la derrota. I es que l’equip suma vint punts dels últims trenta i completa la millora ratxa d’imbatibilitat dels dos grups de PrimeraRFEF d’aquesta temporada. Pedro Munitis, tècnic arlequinat, ho ha valorat així en roda de premsa: “Sempre miro endavant. La dinàmica de 10 partits invictes és molt bona, però hem de continuar sumant punts partit a partit. L’equip està molt bé”. Sobre el nou objectiu de l’equip, el Costa Brava, ha ressaltat: “La dinàmica del Costa Brava és molt bona. Demostra la igualtat del grup i si ens hi fixem, ha puntuat en camps d’equips de la part alta”. Per altra banda, el davanter arlequinat Néstor Querol, també ha valorat: “Hem de ser efectius com fins ara i crear ocasions per fer gols. Volem sortir de la zona baixa i els partits contra rivals com el Costa Brava són claus”. La Unió Esportiva Costa Brava, coneguda anteriorment com a Unió Esportiva Llagostera, és un club de futbol que va ser fundat l’any 1947 sota aquest antic nom. Els empordanesos compten amb 2 temporades a Segona Divisió, 7 a Segona B i 3 a Tercera. I l’encarregat de dirigir a l’equip és Óscar Álvarez, exfutbolista català que va militar en equips com el FC Barcelona, Real Oviedo, Tenerife, Nàstic de Tarragona o Girona. CE Sabadell i UE Costa Brava s’enfrontaran per segona vegada en partit oficial des del canvi de nom del conjunt empordanès. El primer va ser aquesta mateixa temporada al Municipal de Palamós on els arlequinats van empatar a 1 amb un gol de Néstor Querol. També ho van fer fins a un total de 8 vegades davant l’antiga UE Llagostera repartides entre Segona A i Segona B, amb quatre victòries, tres empats i dues derrotes. L’últim precedent en partit oficial a domicili va ser la temporada 19-20 amb la victòria arlequinada per 0 a 1 gràcies al gol d’Edgar Hernández. Pel que fa a la plantilla visitant, trobem fins a 3 exarlequinats com Antonio Romero, Boris Garrós i Lucas Viale. Romero va arribar la temporada 19-20, però una greu lesió el va fer jugar tan sols 8 partits. Garrós va disputar 20 partits sumant un total de 8 gols. I Lucas Viale, actual secretari tècnic del Costa Brava, va vestir l’arlequinada en 45 ocasions des que va arribar a Sabadell la temporada 15-16. Informació del partit Centre d’Esports Sabadell i UE Costa Brava s’enfrontaran a l’estadi de la Nova Creu Alta demà diumenge 26 de febrer a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 25 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec Jorge Tárraga Lajara del col·legi valencià. El partit es podrà seguir per Footters o a través del Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

7 comentarios en «PRÈVIA | CE SABADELL – UE COSTA BRAVA»

  1. Pingback: führerschein kaufen original

  2. Pingback: superkaya88

  3. Pingback: 무료웹툰

  4. Pingback: ห้องพักรายวัน รามอินทรา

  5. Pingback: ประตูไม้เทียม

  6. Pingback: ks lumina

  7. Pingback: luckyvip77