PRÈVIA | CE SABADELL – CD CASTELLÓN

11/03/2022 Arlequinats, tenim un nou repte. Omplir la Nova Creu Alta aquest dissabte 12 de març a les 19 hores en el duel davant el CD Castellón. L’equip torna al Temple després de la contundent victòria per 0 a 3 davant el líder, el Villarreal ‘B’. Partidàs del Sabadell al camp del líder que va comptar amb el gran suport de més de 200 arlequinats desplaçats fins a terres valencianes. L’equip va sumar així la segona victòria consecutiva i ja són dotze partits invictes. Ara toca rebre a un vell conegut, el CD Castellón, i per això el club ha posat a la venda entrades a preus populars, per fer de la Nova Creu Alta un fortí arlequinat. El tècnic, Pedro Munitis, ha valorat en roda de premsa: “L’equip ho donarà tot per donar una altra alegria als aficionats. És un partit molt atractiu, d’una categoria superior. Els esperem amb ganes”. Sobre el rival, ha ressaltat: “El Castellón té molt potencial. En l’aspecte ofensiu tenen molta qualitat i a més és un equip amb ofici, això en aquesta categoria és clau”. Per altra banda, l’excastellonenc Iago Indias, també ha destacat: “L’equip està a un nivell espectacular. Sabem treballar en bloc baix i també tenir la pilota. Estem amb confiança”. El Club Deportivo Castellón és un club de futbol de la ciutat de Castelló fundat l’any 1922 que compta amb 11 temporades a Primera Divisió, 38 a Segona i 14 a Segona B. Actualment se situen com a setens classificats amb 41 punts i l’encarregat de dirigir a l’equip és Sergi Escobar, que compleix la segona etapa al club després de la temporada 17-18, en la que va aconseguir l’ascens de Tercera a Segona B. CD Castellón i CE Sabadell són vells coneguts amb un total de 66 partits disputats entre ambdós equips, essent l’equip contra qui més vegades ens hem enfrontat. L’última visita dels castellonencs al temple es data de la temporada 20-21 a LaLiga Smartbank amb un partit que va acabar amb empat a 1 amb el gol de Néstor Querol. A més, són varis els jugadors de la plantilla arlequinada que han vestit la samarreta del Castellón. Un d’ells és Néstor Querol. El davanter va disputar 16 partits oficials amb el primer equip la temporada 2013-2014. També va militar en les categories inferiors, passant pel juvenil i el filial. Iago Indias i Joseba Muguruza també tenen passat castellonenc. El defensa central va disputar un total de 23 partits oficials, mentre que el carriler basc va jugar-ne un total de 87. Pel que fa a la plantilla del Castellón, trobem al davanter Juanto Ortuño, que suma un total de 17 partits amb l’arlequinada en la temporada 14-15. Informació del partit Centre d’Esports Sabadell i CD Castellón s’enfrontaran a la Nova Creu Alta demà dissabte 12 de març a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 27 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec Juan Antonio Campos Salinas del col·legi murcià. El partit es podrà seguir a través del Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

5 comentarios en «PRÈVIA | CE SABADELL – CD CASTELLÓN»

  1. Pingback: ufabtb

  2. Pingback: link alternatif superkaya88

  3. Pingback: ดูสารคดีออนไลน์

  4. Pingback: No Code Testing Tool

  5. Pingback: look at here now