PRÈVIA | CE SABADELL – REAL MADRID CASTILLA

18/03/2022 Arlequinats, aquest diumenge 20 de març a les 17 hores tenim un nou repte a la Nova Creu Alta. L’equip torna al Temple per segona setmana consecutiva per enfrontar-se al Real Madrid Castilla després de la derrota davant el CD Castellón. Tot i el bon partit de l’equip, no es va poder sumar davant l’efectivitat dels visitants que va castigar la bona dinàmica dels arlequinats. El tècnic, Pedro Munitis, ha assegurat en roda de premsa que “seguim treballant de la mateixa forma que durant la ratxa sense perdre. Sempre enfoquem els partits per guanyar-los i amb més motivació per tornar a jugar a casa”. Sobre el rival, el Madrid Castilla ha ressaltat: “És un filial amb un potencial molt gran que errors puntuals els han penalitzat. Cada partit és un món diferent i fora de casa han penalitzat més alguns detalls”. Diego Caballo, en roda de premsa, també ha ressaltat: “El filial del Real Madrid té individualitats molt bones i si tenen el dia encertat et poden fer molt mal. Ens centrem en nosaltres perquè també estem a un nivell molt alt”. El Real Madrid Castilla, és el filial del Real Madrid CF fundat oficialment l’any 1972 sota el nom de Castilla Club de Futbol. El filial compta amb 22 temporades a la Segona A, 22 a Segona B i 5 a Tercera Divisió. L’encarregat de dirigir a l’equip des de 2019 és l’exjugador i símbol del madridisme, Raúl González Blanco i actualment se situen com a onzens classificats amb 35 punts. Pel que fa a precedents entre Centre d’Esports Sabadell i Real Madrid Castilla en trobem un total de 29, repartits entre Segona A, Primera RFEF i Copa del Rei. L’última victòria al Temple davant el Castilla es data de la temporada 2013-2014 a Segona Divisió. Els arlequinats van guanyar per 3 a 2 amb gols d’Aníbal, Collantes i Antonio Hidalgo. A l’actual plantilla del Centre d’Esports trobem alguns jugadors que han vestit la samarreta de l’entitat blanca.  Un és Jacobo González, que va formar-se a les categories inferiors, però sense arribar a debutar amb el filial, igual que l’andalús Dani Sánchez, que va militar-hi des de l’etapa cadet fins a Juvenil arribant a ser convocat per entrenar amb el primer equip. Els que si van debutar amb el filial blanc van ser Diego Caballo i Sergio Aguza, aquest últim per viure la seva primera experiència al futbol professional. Informació del partit Centre d’Esports Sabadell i Real Madrid Castilla s’enfrontaran a la Nova Creu Alta demà diumenge 20 de març a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 28 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec Francisco Javier Fernández Vidal del col·legi valencià. El partit es podrà seguir per Esport3 o a través del Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)