PRÈVIA | SAN FERNANDO CD – CE SABADELL

26/03/2022 Arlequinats, aquest diumenge 27 de març a les 12:45 hores viatgem a terres andaluses per enfrontar-nos al San Fernando CD. Serà en el partit corresponent a la jornada 29 de Primera RFEF i el disputarem a l’estadi Iberoamericano 2010. L’equip arriba amb ganes de sumar els 3 punts després de la doble derrota a la Nova Creu Alta. El tècnic arlequinat, Pedro Munitis, ho ha valorat així en roda de premsa: “En aquest tram final de Lliga encara ens hem d’enfocar més amb nosaltres i pensar en guanyar cada partit més enllà de la situació a la taula”. Sobre el rival, el San Fernando, ha ressaltat: “Volem ser competitius i sortirem a guanyar. El San Fernando té una plantilla molt bona i per a mi no és sorprenent la seva posició a la Lliga”. Per altra banda, Aarón Rey, en roda de premsa, també ha destacat: “Veníem d’una bona dinàmica i l’equip estava il·lusionat, però seguim treballant igual per revertir la situació aquest diumenge”. El rival, el San Fernando CD és un club de futbol de la ciutat de San Fernando (Cadis) fundat l’any 2009, sent l’hereu esportiu del desaparegut Club Esportiu San Fernando, el qual va ser fundat el 1940. El conjunt andalús, des de la seva recent refundació, compta amb set temporades a Segona Divisió B i 4 a Tercera. Nacho Castro és l’encarregat de dirigir a l’equip des que va arribar aquesta temporada procedent del FC Andorra i actualment se situa com a quart classificat amb 45 punts. Centre d’Esports Sabadell i San Fernando CD només s’han enfrontat una vegada en la seva història i ha sigut en aquesta mateixa temporada a la Primera RFEF. Els arlequinats van caure per 2 a 3 a la Nova Creu Alta en un partit que se li va escapar després d’anar per davant en el marcador des del minut 3. Pel que fa a la plantilla del conjunt andalús, trobem un jugador que va vestir l’arlequinada fins a 57 ocasions en partit oficial, Martí Crespí. El defensa central va arribar a Sabadell l’any 2013 i va completar dues temporades a Segona Divisió A. I pel que fa a la plantilla arlequinada, l’únic jugador que ha vestit la samarreta del San Fernando ha estat Jon Ander ‘Dopi’. El davanter basc que va arribar a Sabadell en aquest mercat d’hivern, compta amb 47 partits oficials i 10 gols amb el conjunt andalús. Informació del partit San Fernando CD i Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a l’estadi Iberoamericano aquest diumenge 27 de març a les 12:45 hores en el partit corresponent a la jornada 29 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec Jorge Díaz Escudero del col·legi murcià i el partit es podrà seguir pel Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

8 comentarios en «PRÈVIA | SAN FERNANDO CD – CE SABADELL»

  1. Pingback: ทางเข้า lsm99

  2. Pingback: super kaya 88 login

  3. Pingback: MEGAC4 คืออะไร

  4. Pingback: ประตูสำเร็จรูป

  5. Pingback: รับทำวิจัย

  6. Pingback: read more

  7. Pingback: trustbet

  8. Pingback: รับเช่าพระ