PRÈVIA | CE SABADELL – ALBACETE BALOMPIÉ

1/04/2022 Tornem a la Nova Creu Alta per enfrontar-nos a l’Albacete Balompié aquest diumenge 3 d’abril a les 17 hores. Serà en el partit corresponent a la jornada 30 de la Primera RFEF i l’equip arriba després de retrobar-se amb la victòria en un camp tan complicat com el del San Fernando CD. Els arlequinats van guanyar per 0 a 1 amb un gol d’Alex Aizpuru ‘Kaxe’ per sumar tres punts d’or a domicili. El tècnic arlequinat, Pedro Munitis, que torna a la banqueta després de la sanció, ha valorat en roda de premsa que “les circumstàncies seran diferents del partit de la primera volta. Necessitarem la humilitat del dia a dia i el treball conjunt de tot l’equip per guanyar diumenge”. El migcampista Sergio Aguza, també en roda de premsa, ha declarat que “hem d’anar dia a dia, no mirar la classificació i sumar punts a la motxilla. Contra el San Fernando vam ser reconeixibles i ara hem de fer bona la victòria contra un gran rival”. El rival, l’Albacete Balompié, és un club manxec fundat l’any 1940 que juga com a local a l’estadi Carlos Belmonte. L’encarregat de dirigir a l’equip és Rubén de la Barrera, un tècnic jove que acumula experiència en equips com Guijuelo, Valladolild B, Cultural Leonesa, Al-Ahli de Dubai i RC Deportivo. Actualment, els manxecs se situen com a primers classificats de la taula amb un total de 56 punts, i acumulen una ratxa d’imbatibilitat de 10 jornades consecutives sense perdre. Centre d’Esports Sabadell i Albacete Balompié s’han enfrontat en 10 ocasions entre Segona Divisió, Primera RFEF i Copa del Rei. L’última victòria arlequinada al Temple va ser per 6 a 1 la temporada 14-15. I el precedent més recent, d’aquesta mateixa temporada, va acabar amb empat a un al Carlos Belmonte. L’equip va sumar molt més que un punt en un partit lluitat fins al final tot i jugar amb deu jugadors des de la primera meitat. L’únic jugador de l’actual plantilla arlequinada amb passat manxec és Diego Caballo, que compta amb un total de 46 partits amb la samarreta de l’Albacete des que va arribar la temporada 19-20. Informació del partit Centre d’Esports Sabadell i Albacete Balompié s’enfrontaran a la Nova Creu Alta aquest diumenge 3 d’abril a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 30 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec Manuel Ángel Pérez Hernández del col·legi madrileny i el partit es podrà per Footters, Esport3 o pel Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

2 comentarios en «PRÈVIA | CE SABADELL – ALBACETE BALOMPIÉ»

  1. Pingback: 1instructors

  2. Pingback: 다시보기