PRÈVIA | BETIS DEPORTIVO – CE SABADELL

8/04/2022 El Centre d’Esports Sabadell afronta una nova jornada a domicili davant el Betis Deportivo. Serà aquest dissabte 9 d’abril a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 31 que es disputarà a la Ciudad Deportiva Luis del Sol. Els arlequinats arriben després de la victòria de prestigi davant el líder, l’Albacete Balompié, a la Nova Creu Alta. L’equip va sumar els tres punts amb un gol de Sergio Aguza i ja encadena dues victòries consecutives. Però el tècnic arlequinat, Pedro Munitis, ha declarat en roda de premsa: “La paraula play-off no ens ajuda ni la necessitem. Hem de competir partit a partit i sortir a guanyar. Així aconseguirem les victòries”. Sobre el nou rival, el Betis Deportivo, ha destacat que “Hem analitzat l’equip que tindrem davant i ens centrem en fer bé el que hem treballat. Tenen una capacitat ofensiva i per anar als espais molt alta”. El defensa arlequinat Óscar Rubio, també en roda de premsa, ha declarat que “Hem après l’error de pensar més enllà del pròxim partit i només pensem en guanyar al Betis. Ens hem de centrar en fer bé la feina i llavors es reflectirà en la classificació”. El Betis Deportivo és el filial del Real Betis Balompié que va fundar-se l’any 1942 i juga com a local a la Ciutat Esportiva Luis del Sol. Els andalusos se situen com a últims classificats de la taula amb 15 punts i Pablo del Pino és l’encarregat de dirigir a l’equip des del passat novembre de 2021. Del Pino és un perfecte coneixedor de la pedrera del Betis, en la qual treballa des de fa més de sis anys i en la qual ha ocupat diferents càrrecs, des d’entrenador del juvenil de Divisió d’Honor a responsable de metodologia de l’entitat verd-i-blanca. CE Sabadell i Betis Deportivo es van enfrontar per primera vegada aquesta temporada a la Nova Creu Alta. El partit, corresponent a la jornada 16 de la Primera RFEF, va acabar amb empat a 0. Amb el primer equip del Real Betis Balompié ens hem enfrontat un total de 36 vegades repartides entre Primera, Segona i Copa del Rey. L’últim enfrontament al Temple va ser l’any 2014 amb la derrota arlequinada per 2 a 3 amb gols d’Edgar Hernández i Raul Tamudo. Informació del partit Betis Deportivo i Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a la Ciudad Deportivo Luis del Sol aquest dissabte 9 d’abril a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 31 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec Fernando Bueno Prieto del col·legi madrileny i el partit es podrà per Footters o pel Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

8 comentarios en «PRÈVIA | BETIS DEPORTIVO – CE SABADELL»

  1. Pingback: bonanza178

  2. Pingback: superkaya88

  3. Pingback: Buy Apple Airpods Pallet

  4. Pingback: lsm99live.com

  5. Pingback: ขายที่ดิน

  6. Pingback: D Health Plus

  7. Pingback: naakte tiet

  8. Pingback: links