PRÈVIA | CE SABADELL – SEVILLA ATLÉTICO

14/04/2022 Després de les tres victòries consecutives en Lliga, el Centre d’Esports Sabadell torna al Temple per veure’s les cares amb el Sevilla Atlético. Ho farà aquest divendres 15 d’abril a les 21 hores a la Nova Creu Alta en el partit corresponent a la jornada 32 de la Primera RFEF. L’equip arriba després de la victòria d’autoritat per 0 a 4 davant el Betis Deportivo i ja se situa com a sisè classificat a tan sols un punt de les posicions de Play-Off. Però el tècnic arlequinat, Pedro Munitis, no vol anar més enllà i ha declarat en roda de premsa: “La línia que seguim és la mateixa, pensem com enfocar el pròxim partit i els resultats ens situaran on mereixem”. Sobre el rival, el Sevilla Atlético, ha ressaltat que “És un equip molt intens i vertical. S’escapa una mica de la filosofia d’un filial. Haurem de competir al màxim”. El jugador arlequinat Iago Indias, també en roda de premsa, ha valorat: “L’eufòria després de guanyar partits et fa veure el futur amb moltes ales, però el nostre objectiu és guanyar el partit de divendres. Estem centrats en això”. El Sevilla Atlético és el filial del Sevilla Fútbol Club que va ser fundat l’any 1950. L’equip compleix la seva 32a temporada a la categoria de bronze del futbol espanyol i compta amb 5 temporades a la Segona Divisió A. Actualment se situa com a quinzè classificat amb 39 punts i l’encarregat de dirigir als sevillistes és Alejandro Acejo. Pel que fa a precedents, CE Sabadell i Sevilla Atlético es van enfrontar per primera vegada aquesta temporada a l’estadi Jesús Navas. El partit, corresponent a la primera jornada de Lliga, va acabar amb empat a 0. Amb el primer equip del Sevilla FC ens hem enfrontat un total de 41 vegades repartides entre Primera, Segona i Copa del Rey. Un dels enfrontaments més significatius va ser el de Copa de l’any 1935. El Sabadell, militant a segona divisió, va arribar a la final davant el Sevilla, amb qui va caure per 3 a 0 a l’estadi de Chamartin. El conjunt arlequinat va convertir-se així en el segon equip de la Segona Divisió A en arribar a una final de Copa del Rei, únicament per darrere del Real Betis. Informació del partit Centre d’Esports Sabadell i Sevilla Atlético s’enfrontaran a la Nova Creu Alta aquest divendres 15 d’abril a les 21 hores en el partit corresponent a la jornada 33 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec de David Recio Moreno del col·legi navarrès i el partit es podrà per Footters o pel Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)