Viu el Sant Jordi més arlequinat

19/04/2022   Celebra la diada de Sant Jordi més arlequinada amb el Centre d’Esports Sabadell. Aquest dissabte 23 d’abril, el club instal·larà un punt de venda a la zona mixta de la tribuna de la Nova Creu Alta on es podran adquirir els elements tradicionals d’aquesta jornada. Estarà disponible dissabte 23 d’abril de 9h a 19h i s’hi podrà trobar: Roses arlequinades Selecció de llibres gentilesa d’Edicards, patrocinador del club Descompte especial del 23% en la primera equipació oficial del CE Sabadell FC (*Descomptes no acumulables) Vine a la Nova Creu Alta i regala el Sant Jordi més arlequinat!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

6 comentarios en «Viu el Sant Jordi més arlequinat»

  1. Pingback: รับทำบัญชี

  2. Pingback: ยี่กี5นาที

  3. Pingback: click resources

  4. Pingback: spin 238

  5. Pingback: Turkey tail mushroom capsules online

  6. Pingback: buy powder cocaine online