Derrota per la mínima davant el líder

El Centre d’Esports Sabadell ha perdut per 2 a 1 davant el FC Andorra amb un gol de Sergio Aguza a l’Estadi Nacional

24/04/2022 El Centre d’Esports Sabadell ha perdut per 2 a 1 davant el FC Andorra amb un gol de Sergio Aguza a l’Estadi Nacional del principat. L’equip ha caigut per la mínima al camp del líder en un partit competit fins al final i amb el suport de 300 arlequinats desplaçats fins a Andorra. En uns primers minuts de gran intensitat, els arlequinats han pressionat alt davant un Andorra que ha sortit jugant amb la pilota. Al minut 7, ha arribat la primera ocasió de perill pel conjunt local amb una doble ocasió, però dues bones intervencions d’Emilio Bernad han salvat el primer gol. Al minut 10, però, s’ha avançat l’Andorra de córner amb una rematada de Carlos Martínez. El Centre d’Esports, amb ànims de reaccionar, ho provava en la primera arribada arlequinada. Jacobo a punt ha estat de rematar dins l’àrea una molt bona centrada d’Óscar Rubio. Instants més tard, era Caballo qui ho intentava amb un xut llunyà que ha aturat Ratti. Però al minut 30, ha arribat el segon gol dels locals quan l’exarlequinat Marc Martínez no ha perdonat dins l’àrea. De nou tornava a intentar reaccionar el Sabadell, i així ho ha fet. Al minut 41, ha retallat distàncies abans del descans. Ha servit de banda Muguruza dins l’àrea, i en el rebot, l’ha enganxat Sergio Aguza amb un cacau per fer el primer. A la represa, el Centre d’Esports ha sortit a per l’empat en una segona meitat amb moltes alternatives i ja l’ha tingut a pilota aturada en els primers cinc minuts. Ha servit una falta lateral Aguza, però la pilota s’ha passejat per l’àrea petita sense trobar rematador. L’Andorra també ha buscat el gol per ampliar el marcador. Ho intentava Ruben Bover, però ha topat amb Emilio Bernad que ha refusat amb una gran estirada. I instants més tard, ha tornat a aparèixer el porter arlequinat per evitar el gol en un xut de Carlos Martínez. Al minut 63, Pedro Munitis ha optat pel primer canvi. Han entrat Alfred Planas i Sergi Altimira per substituir Óscar Rubio i Iago Indias. El mateix Alfred a punt ha estat de trobar l’empat amb un xut des de la frontal. La pilota ha tocat en un defensa i ha pogut sorpendre a Ratti, que ha aturat la pilota.  I al minut 75, en un nou doble canvi, han entrat Boniquet i Néstor per Aarón Rey i Kaxe. El Centre d’Esports ha seguit buscant l’empat amb arribades de perill. Primer era Caballo amb una centrada que s’ha enverinat i a punt ha estat de sorprendre a Ratti. Després Jacobo qui intentava rematar una centrada d’Alfred. Al minut 82, de nou era Jacobo, qui ha volgut sorprendre a Ratti amb un xut molt llunyà. Tot i els bons últims minuts dels arlequinats per buscar l’empat, el Centre d’Esports ha caigut per la mínima al camp del líder en un partit lluitat i competit fins al final. Ara l’equip torna a casa, a la Nova Creu Alta, per veure’s les cares amb el Gimnàstic de Tarragona. Serà en el partit corresponent a la jornada 34 que es disputarà el pròxim diumenge 1 maig a les 19 hores.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

3 comentarios en «Derrota per la mínima davant el líder»

  1. Pingback: Scrunchies

  2. Pingback: เกมไพ่

  3. Pingback: naga356