PRÈVIA | FC BARCELONA ‘B’ – CE SABADELL

6/05/2022 Més de 1300 arlequinats acompanyaran a l’equip en el desplaçament d’aquest dissabte 7 de maig a les 17 hores davant el FC Barcelona ‘B’ a l’estadi Johan Cruyff. L’afició arlequinada ha tornat a demostrar la seva força després de la important victòria aconseguida la jornada passada davant el Nàstic de Tarragona. Els arlequinats van aconseguir la tercera victòria consecutiva al Temple per situar-se com a quarts classificats de la taula, en posicions de Play-Off d’ascens. El tècnic arlequinat Pedro Munitis ho ha volgut reflectir així en roda de premsa: “Ara mateix estem en la lluita per coses boniques i volem guanyar cada partit. Els resultats ens marcaran la nostra realitat d’aquí a 4 partits”. Sobre el rival d’aquest dissabte, el filial del FC Barcelona, ha ressaltat: “Tenen una plantilla amb molt bones individualitats i ara lluita pel mateix que nosaltres. Ha canviat la dinàmica i això els fa més perillosos”. Per altra banda, el pitxitxi arlequinat Jacobo González, ha destacat: “L’afició ens dóna molta empenta i la veritat que venir a entrenar i veure les cues per aconseguir entrades és un orgull i una motivació”. El Futbol Club Barcelona ‘B’ va ser fundat l’any 1970 com a filial del FC Barcelona i actualment compleix la seva vint-i-quatrena temporada a la divisió de bronze i suma vint-i-tres més a la divisió de plata. L’encarregat de dirigir a l’equip és Sergi Barjuan des que va arribar el passat mes de juny en substitució de García Pimienta, i se situen com a cinquens classificats amb 51 punts, un menys que el Centre d’Esports. Pel que fa a precedents, Centre d’Esports Sabadell i FC Barcelona ‘B’ s’han enfrontat un total de 53 vegades, repartides entre Segona Divisió, Segona Divisió B, Primera RFEF i Copa. El precedent més recent disputat al Johan Cruyff es data de la temporada 19/20, on els arlequinats van caure per la mínima amb un nou gran desplaçament de l’afició arlequinada. És evident que el Johan Cruyff es tornarà a vestir amb els colors arlequinats per empènyer a l’equip fins a la victòria. Informació del partit FC Barcelona ‘B’ i Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a l’estadi Johan Cruyff aquest dissabte 7 de maig a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 35 de la Primera REFF. L’arbitratge anirà a càrrec Aimar Velasco Arbaiza del col·legi basc i el partit es podrà seguir per Footters, Fuchs Sports, Esport3 o pel Twitter oficial del club @CESabadell.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)