ENTRADES ESGOTADES | Tenyim l’Urpí d’arlequinat!

Viu el Linares Deportivo – CE Sabadell del pròxim dissabte 14 de maig (20:30h) en família a l’Hotel Urpí

17/05/2022 Entrades esgotades per viure el Linares Deportivo – CE Sabadell del pròxim dissabte 14 de maig (20:30h) en família a l’Hotel Urpí amb el millor ambient. Durant l’enfrontament, hi haurà servei de restauració per a tots els assistents. Us hi esperem, lluitem per un somni! *Les places s’assignaran per ordre d’inscripció donant prioritat als socis de la temporada 21-22 *Es podrà accedir a partir de mitja hora abans del partit (20h) Per assistir-hi cal reservar trucant a les oficines de la Nova Creu Alta al telèfon 93 723 13 05 o bé omplint el següent formulari: Us hi esperem! Tenyim l’Urpí d’arlequinat!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Un comentario en «ENTRADES ESGOTADES | Tenyim l’Urpí d’arlequinat!»

  1. Pingback: 3landscapes