GAUDEIX DE TOTS ELS AVANTATGES QUE T’OFEREIX VIAJES EL CORTE INGLÉS

Ofertes i promocions exclusives en els teus viatges vacacionals amb els seus proveïdors preferents

18/05/2022 Viajes El Corte Inglés vol que tots els socis del CE Sabadell FC visquin i gaudeixin d’experiències de viatge genuïnes i autèntiques. És per això que per pertànyer al club, et brinden ofertes i promocions exclusives en els teus viatges vacacionals amb els seus proveïdors preferents: Del 3% fins al 11% en serveis vacacionals (en funció de l’operador i el servei) 3% de descompte extra en productes Disneyland París Preus especials en creuers i vacances d’estiu Sense despeses de gestió i possibilitat de pagament fraccionat Sol·licita tota la informació a qualsevol de les oficines de Viajes El Corte Inglés, no oblidis identificar-te com a soci del CES. Posem com a oficina de referència la del Centre Comercial Sabadell, al costat de les instal·lacions del club: Corte Inglés Av. Francesc Macià, 60 Telèfon: 937236222

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

4 comentarios en «GAUDEIX DE TOTS ELS AVANTATGES QUE T’OFEREIX VIAJES EL CORTE INGLÉS»

  1. Pingback: Infy

  2. Pingback: ราคาบอลวันนี้

  3. Pingback: spin 238

  4. Pingback: แทง ROV