Derrota amb molts contratemps a Linarejos

El Centre d’Esports Sabadell ha perdut 2 a 0 davant el Linares Deportivo a l’estadi de Linarejos amb el suport de més de 100 arlequinats

21/05/2022 El Centre d’Esports Sabadell ha perdut 2 a 0 davant el Linares Deportivo a l’estadi de Linarejos amb el suport de més de 100 arlequinats que s’han desplaçat fins a terres andaluses. L’equip, que ha jugat amb deu des l’inici de la segona meitat, haurà d’esperar a la setmana vinent per certificar la plaça al Play-Off d’ascens. La primera meitat ha començat amb uns primers minuts molt intensos entre dos equips que han gaudit d’ocasions clares per avançar-se en el marcador. Al minut 9, a punt ha estat de fer el primer el Sabadell al contracop en la primera arribada del partit. Un xut sec d’Aarón Rey ha marxat fregant el pal després d’una bona passada de Muguruza. Pocs minuts més tard, era Néstor qui ho provava amb un xut dins l’àrea que ha refusat a córner Razak. I passat el quart d’hora de joc, de nou l’ha tingut Néstor. El davanter ha xutat alt aprofitant una mala sortida del porter local. La més clara pels andalusos no ha arribat fins als vint minuts de joc quan Caco Sanz ha rematat desviat una pilota dins l’àrea petita. I instants més tard, una centrada ha quedat morta dins l’àrea, però Carracedo no ha encertat en la definició. I al minut 33, a punt ha estat de marcar Aarón Rey en l’ocasió més clara de la primera meitat. El xut dins l’àrea ha passat per sota les mans de Razak i el central local ha salvat el gol. Tot i les nombroses ocasions, el partit ha marxat al descans amb l’empat a zero en el marcador. La represa ha començat amb contratemps per al Centre d’Esports Sabadell. Primer, els arlequinats s’han quedat amb deu quan Muguruza ha vist la segona targeta groga. I instants més tard, s’ha hagut de retirar del terreny de joc Diego Caballo per lesió. Pedro Munitis s’ha vist obligat a realitzar el primer canvi, fent entrar a Lamine Gassama i Dani Sánchez per Aarón Rey i Diego Caballo. Però al minut 63, s’han avançat els locals amb un gol de Carracedo amb una rematada al segon pal. Al minut 75, han entrat Alfred Planas i Kaxe per substituir a Iago Indias i Néstor Querol. Però al 80, l’àrbitre ha assenyalat penal favorable als locals i Hugo Díaz no ha perdonat des dels onze metres per posar el segon gol al marcador. Al minut 82, ha entrat Facu García per Sergi Altimira en l’últim canvi dels arlequinats. Ara l’equip afronta l’última jornada de Lliga a la Nova Creu Alta davant l’Algeciras CF el pròxim dissabte 28 de maig a les 18:30 hores. Una final decisiva per certificar la plaça al Play-Off d’ascens a Segona Divisió.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

11 comentarios en «Derrota amb molts contratemps a Linarejos»

 1. Pingback: take a look at the site here

 2. Pingback: funny987

 3. Pingback: aksara178

 4. Pingback: magic boom bars california​

 5. Pingback: https://digiprom.center/facebook/?dps=330&fb=https://sqdc-weed.com/

 6. Pingback: เว็บตรง bk8

 7. Pingback: bilaad Alrafidain

 8. Pingback: ไอเดีย งานแต่ง

 9. Pingback: Fun Cup

 10. Pingback: เครื่องครัว

 11. Pingback: naga356