Proves FutBaseCES

Les proves es realitzaran a les instal·lacions Municipals d’Olímpia i estan adreçades a jugadors de categoria Prebenjamí fins a Juvenil

18/05/2022 El Futbol Base del Centre d’Esports Sabadell ha obert les inscripcions a les proves d’accés al futbol base del club per a la temporada 2022-2023. Les proves es realitzaran a les instal·lacions Municipals d’Olímpia i estan adreçades a jugadors de categoria Prebenjamí fins a Juvenil. Per participar-hi heu d’omplir i enviar el formulari que trobareu a continuació: FORMULARI Aquest formulari permet la inscripció a les proves d’accés al FutBaseCES per a la temporada 22/23, que tindran lloc les primeres setmanes de juny un cop acabades les competicions en curs. Un cop inscrits, us informarem de les dates i horaris definitius per mitjà del correu electrònic indicat.  *En cap cas aquesta inscripció garanteix la plaça del jugador/a al club, el resultat de les proves es comunicarà de manera individual a cadascun dels participants en els dies posteriors a la realització de les mateixes.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Un comentario en «Proves FutBaseCES»

  1. Pingback: 1handcuffs